Hverdag


Søte sjokolademuffins

Hei!
Beklager at  innlegget ikke var klart tidligere. Det tok lenger tid enn jeg hadde tenkt. Men vi laget sjokolademuffins og koste oss. Det tok en time å bli ferdig for vi doblet oppskriften slik at vi kan spise mange. Muffinsene smakte godt, men vi orket ikke å pynte dem denne gangen.Søte og små.

Hva synes du, var de ikke søte?

Svortland

Heihei. Nå tar Benedicte og jeg oss en tur til svortland, for å få bevege oss litt. Det kommer til å bli herlig å gå ut. Det er ikke verdens flotteste vær ute, men opplett og en fin tempertur!


 Senere i dag så skal vi lage muffins. Det gleder jeg meg til! Det kommer et innlegg om det senere i dag, så kom gjerne innom rundt 18:00-19:00. Da snakkes vi, håper jeg!

For et vær!

Hei! Har kommet hjem fra en skikkelig våt båttur der vi satte krabbeteiner. Da jeg kjørte klarte jeg ikke å se noe, for regnet pisket meg for hardt i ansiktet. 
I dag har været vært utrolig skiftende. Det er så plagsomt. For eksempel da vi skulle spise sveler ute var det fint vær, men da vi satte oss ned ved spisebordet begynte det å regne. Slik har det vært hele dagen - regn,sol regn,sol... Benedicte og jeg sprang ut med en gang solen kom fram, for da var det varmt og fint! 

aw,så søt! Er så glad i deg Kira.


Benedicte poser..


Pene Benedicte!


haha. Ikke verdens fineste sveler, men de smakte fantastisk godt!
Lillesøsteren min så søt. (Tok bare bilder når finværet var fremme.)

 Håper dere har hatt en fin dag!
NB: Innkjøpsvideoen kommer i morgen, så da snakkes vi! 

God morgen

Heihei

Nå har jeg to søte jenter på besøk. Kira og Benedicte, bare at Kira er en hund. Kira er er ikke vår hund, vi passer på henne for Julie, for de skulle reise til Kristiansand.
Vi har stått opp for litt siden, og nå sitter jeg her og spiser frokost. Har nettopp dusjet så nå er jeg ren og pen. Vi tenker vi skal ta oss en tur til guttene i dag og kose oss.  Vi får se hva som skjer ut i løpet av dagen. Ha en super dag videre søte lesere!
Skal du noe i dag?
Innkjøpsvideoen kommer i morgen!

Torsdag og fredag

Heihei

I går var jeg med god-guttene, de er utrolig snille og løgne. Ler allid når jeg er sammen med dem! De finner på så mye rart og kjekt. Men her om dagen (torsdag) skulle de sove i telt, da var jeg med dem og hjalp dem med å få opp teltene deres. Det var flott vær så det var herlig å være ute. Vi tok snekken til teltplassen.Her har vi snkken til Haavard!


Verdens mest proffe kjøremåte!

Fredags morgen kom jeg med nybakte rundstykker til dem med pålegg og alt. De var ikke så særlig flinke til å planlegge når det gjaldt mat!
Det var ikke fint vær på fredag her hos oss, det øste ned med regn. Derfor var vi bare inne og koste oss.

haha, ser nesten ut som han står på meg.Etter å ha vært inne en stund, måtte vi få oss frisk luft. Da sto Haavard og Pål på vannski. De er skikkelig flinke!
 Dette var stort sett det som hendte meg torsdag og fredag. Storkoste meg!

Dere bestemmer

Heihei

Nå har jeg fått slappet av en stund og spist god mat hos Julie, det var lapper og kaker som flinke Ellinor har laget. Det smakte veldig godt!
Vi var på Stord en god stund, fikk faktisk kjøpt meg en god del nye klær og ting! Yeei 
Jeg lurer på om dere vil ha en video, der jeg viser hva jeg har kjøpt?


Smakte utrolig godt!


Nydelige begge to!

Da snakkes vi i morgen!

Tur til Amfi

Hei.
Nå skal familien min og jeg ta oss en tur til Amfi Stord. Liker dette storsenteret, de har så mange butikker jeg digger!
Så jeg håper jeg får kjøpt meg noen klær og diverse ting, så kan jeg vise hva jeg har kjøpt. Hvis det blir noe da! 
Elsker shopping, men da snakkes vi senere!

(Uklare bilder, lillesøsteren min kan ikke helt ennå med kamaraet, menmen.)

Skal du noe spesielt i dag?

Håper så mye på det beste!

Heihei, i dag har jeg slappet av med min fantastiske Julie. Det var ikke særlig varmt og herlig vær i dag, men vi håper finværet kommer så fort så mulig.
Vi har handlet mat, holdt på med pcene og ryddet. Ikke så spennende dag!
Etter middagen hadde vi en god dessert som var jordbær, blåbær, smoothie og druer.

Her kommer det noen bilder av desserten, smoothien var god!(Er ikke så brun, skjedde noe med lyset..)

I dag har moren til Julie og min mor snakket og diskutert om Justin Bieber-konserten neste år. Jeg har tenkt å resie sammen med Julie til konserten.
Vi har bestemt oss at det blir en tur til Justin sin konsert hvis vi får tak i billetter, men foreledrene våre er usikre på hvor vi skal sitte! Julie og jeg VIL være på Golden Circle, men de vil ha oss på tribune langside. Håper på at vi kan få viljen vår. Dette kan bli en opplevesle for livet. Han er mitt største idol og jeg kommer til å bli så glad hvis jeg kan gå(konserten)!
Håper sånn at vi får billetter og kan stå på GOLDEN CIRCLE!


Det er min drøm å stå på GOLDEN å se JB LIVE

Synes om bildene? 
Ha en spuer kveld videre! 

Vafler med gjengen

Heihei!
I dag har Julie og jeg tatt mange bilder for å klare å skaffe meg en header til bloggen, gleder meg til den er klar!, skal prøve å få den ferdig fortest mulig.

Men nå har jeg og mine gode venner spist noen herlige vafler ute i det fantastiske været, det ble nesten litt for varmt for oss der ute... Vi måtte finne fram noen solhatter for å kjøle ned ansiktene våre og ta opp parasollen, men det var veldig kjekt, vi koste oss mye.Ha en nydelig dag videre i dette fantastiske været!

Design av:

INGVILD AASHEIM hits