Blogg


Jeg SUGER!

Haha, jeg sa at jeg skulle begynne å blogge skikkelig!, men NEIDA. Det skjedde igjen, vil ikke mer.(haha at det går an) Det er ikke noen grunn. Det er moro en stund, men jeg tror ikke jeg er den store bloggeren som holder ut lenge.. Sorry!
Jeg kommer selvfølgelig til å følge med på dere! Er så glad for at DU har følgt meg!, betyr utrolig mye. Jeg vil heller komme tilbake når jeg er moden nok, og vet at ikke dette skjer!
Jeg trivest best på INSTAGRAM, jeg heter: Wel0oveit .. Så hvis du vil følge meg der så gjerne det, bare koselig det. :-*

- Bloggen kommer til å stå, gidder ikke å slette den.

STOR KLEM FRA  MEG! ELSKER DEG!  ♥ ♥

Bergen

Hei!
Nå drar jeg til Bergen, skal ta kystbussen fram og tilbake. Bussen går kl 11:20 her jeg bor, så kommer jeg hjem igjen her klokken 23:05. Jeg skal til VG-lista, vi kommer til å gå innom butikker og bare slappe av i  Bergen. Så jeg vet ikke om det kommer et til innlegg i dag. Kommer til å blogge om det i morgen, for jeg kommer litt sent hjem. Så du får ha en super dag videre så snakkes vi i morgen, for nå drar jeg!

Konserten til Justin!

Heihei

Nå har nettopp Ellinor og Julie vært hos meg, for å få tak i JB-billetter den 16.April.2013. Det var ikke enkelt, for nettsiden til billettservice ''klikket''. Heldigvis klarte vi å komme oss innpå til slutt. Vi fikk billetter til tribune langside. Ble litt lei meg over at vi ikke klarte å skaffe oss Golden, men jeg er superglad og tenker ikke negativt på det. For jeg skal på konserten, og det holder for meg. Er veldig GLAD faktisk nå. Gleder meg når jeg ser han live, kommer det til å bli den beste dagen i mitt liv + jeg skal dra med min bestevenn, da blir det jo enda bedre!. ææ, klarer ikke å vente.Der skal vi sitte!
Bedre enn ingen konsert, fornøyd jeg!

Skal du på konserten, er du fornøyd med plassen du fikk? 

Mitt første innlegg på denne bloggen!

Hei hei! Mitt navn er Mathilde, og som dere sikkert vet kommer jeg til å blogge om hverdagen min (my life).
Jeg liker å være med venner, shoppe, ha kosekvelder med venner, blogge, osv.. akkuratt som alle andre. Jeg har hatt en blogg tidligere som jeg blogget på i en god stund, men jeg var ikke så flink å holde den oppdatert hver dag, MEN jeg vil holde denne bloggen oppdatert. Elsker å ta bilder. Så redigerer jeg dem etterpå, woho!

Jeg kan kansje fortelle litt om meg selv?
- Jeg heter Mathilde som dere vet.
- Bor i en liten by som heter Randaberg.
- Er 14 år, begynner i 9 klasse.
- Jeg har en hytte på Bømlo, som jeg er veldig fornøyd med.

Hehehe, jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om.... men jeg håper virkelig at du vil forsette å lese bloggen min, da får du vite mer og blir bedre kjent med meg.

Her kommer det noen bilder som jeg har tatt, disse bildene finner du på insagramen min. Heter: Wel0oveit

Hva syntes dere om bildene?

Design av:

INGVILD AASHEIM hits